[et_pb_dcsbcm_divi_breadcrumbs_module hide_currentbreadcrumb=”off” _builder_version=”4.16″ fontsbreadcrumblinks_font=”|600|||||||” fontsbreadcrumblinks_text_color=”#022145″ global_colors_info=”{}” fontsbreadcrumblinks_text_color__hover_enabled=”on” fontsbreadcrumblinks_text_color__hover=”#0077ff”][/et_pb_dcsbcm_divi_breadcrumbs_module]

Op de ambulance werk je vanuit je hart!

Werken op de ambulance, dat is werk dat er toe doet. Je helpt patiƫnten op een manier die bij hen en bij de situatie past. Wij zorgen voor mensen in de intense, vaak ingrijpende momenten in hun leven. Werken in de ambulancezorg doe je dan ook niet zomaar. Het is werk vanuit het hart.

Onze organisatie is volop in beweging. Dat doen we met 750 medewerkers vanuit verschillende disciplines, die het werken in de ambulancezorg zo waardevol maken. Zoals collega’s Joeri, Marleen, Youri, Brenda, Theo, Pieternel, Eko, Romy en Rob die graag vertellen waarom zij kozen voor een baan op de ambulance. Word jij hun nieuwe collega en kom jij binnenkort het team versterken? Wij hebben de vacatures die bij JOU passen! We verwelkomen je dan ook graag bij onze RAV als ambulanceverpleegkundige, ambulancechauffeur of medisch hulpverlener ambulancezorg (BMH) op onze ALS-ambulances (spoedambulances). Stuk voor stuk prachtige en afwisselende functies, waarbij geen werkdag hetzelfde is.

Ben je gediplomeerd BMH, ambulanceverpleegkundige of ambulancechauffeur?

Dan kun je meteen aan de slag op de ambulance. Solliciteren doe je eenvoudig via onderstaande buttons: vul je gegevens in en upload je motivatiebrief en cv. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht van ons.

Ambulanceverpleegkundige

Ambulancechauffeur

Medisch Hulpverlener Ambulancezorg

Nog geen diploma?

Geen probleem, dan volg je eerst nog onze interne opleiding tot ambulancechauffeur of ambulanceverpleegkundige. Of je start met een traineeship BMH. Zorg jij voor de juiste instelling, papieren en competenties, dan zorgen (en betalen) wij voor de opleiding. Aanmelden voor de opleiding of traineeship gaat heel makkelijk: klik op de button hieronder, vul je gegevens in en upload je motivatiebrief en cv. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht van ons.

Opleiding tot ambulanceverpleegkundige

Opleiding tot ambulancechauffeur

Traineeship BMH

 

Meer weten?

Veel informatie over de verschillende functies en opleidingen en verhalen van collega’s die op de ambulance werken, vind je hieronder. Ook hebben we een handig overzicht gemaakt met vragen die wij regelmatig krijgen over werken op de ambulance. Staat jouw vraag er niet bij of heb je een vraag over de sollicatieprocedure? Neem dan contact op met onze afdeling HR. Interesse in een van onze andere vacatures? Bekijk het overzicht.