1.  » 
  2. Hoe we werken
  3.  » Samenwerken

Samenwerken

Om de zorg te leveren die onze patiënten nodig hebben, is het belangrijk dat wij als lokale zorgaanbieders echt verweven zijn. Daarom maken we veel werk van de samenwerking met ziekenhuizen, Huisartsenpost (HAP) en Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ).

In 2019 startten we een aantal pilots met samenwerking als thema. De pilot Zorgcoördinatie, in de regio Den Bosch, is een samenwerking met het Jeroen Bosch Ziekenhuis en de andere ketenpartners. In de pilot in de regio Tilburg wordt onze verpleegkundig specialist ingezet om passende zorg te leveren. We werken hierin nauw samen met de huisartsenpost. Meer informatie over onze pilotprojecten is te vinden in ons meerjarenplan of op de pagina Innoveren.

We werken elke dag met andere zorgaanbieders. Van huisartsen, huisartsenposten en ziekenhuizen tot brandweer, politie en Geneeskundige Hulpverlening bij Ongevallen en Rampen (GHOR).

Samenwerken aan zorg

We maakten een film over hoe dat gaat: de samenwerking en onze coördinerende rol tijdens dagelijkse hulpverleningen én bij grootschalige ongevallen en rampen.