1. Home
  2.  » Werken bij ons

Werken bij ons

Werk doen dat ertoe doet. Mensenlevens redden, gewonden verzorgen, pijn verminderen, aandacht geven. Patiënten helpen op een manier die bij hen en bij de situatie past. We zorgen voor mensen in de intense, vaak ingrijpende momenten in hun leven. Werken in de ambulancezorg doe je dan ook niet zomaar. Je geeft je helemaal: met al je ervaring, kennis, kunde en lerend vermogen. Het is dan ook niet zomaar werk. Het is werk vanuit het hart.

Ambulancezorg vanuit het hart

Onze slogan is ‘Vanuit het hart’. Voor ons gaat dat over drie harten. Onze motivatie. Onze patiënten. En onze medewerkers.

Onze motivatie

Zo professioneel als we in de uitvoering van ons werk zijn, zo persoonlijk is de reden waarom. We hopen dat je ons nooit nodig hebt. Maar als dat toch zo is, dan zijn we er voor je. Op de meest kritische momenten. Op de manier die dan het beste voor je is. Met alle kennis, kunde en ervaring – en heel ons hart.

Onze patiënten

We werken met state of the art instrumenten. Onze kennis is hoog én wordt altijd doorontwikkeld. En onze aandacht gaat helemaal naar jou, de patiënt. We luisteren. We herkennen je situatie, je zorgvraag en de manieren waarop we je kunnen helpen. Maar we behandelen jou.

Onze medewerkers

We staan elke dag versteld van onze medewerkers. Naast vakmanschap, inzicht, menselijkheid en een onaflatende betrokkenheid bij het werk dat ze doen – leren we elke dag van ze. Een nieuwe aanpak. Een verbetering in de ambulance. Een nieuwe kijk op bepaalde situaties. De organisatie verbetert continu – door al onze mensen met de verschillende disciplines die het maken.