Maatschappij en wij

We staan midden in de maatschappij. We verlenen ambulancezorg aan de patiënten. Maar we zijn er ook voor alle andere bewoners in de regio. Bijvoorbeeld door ons voor te bereiden op rampen, grote ongevallen of terroristische aanslagen. Ook delen we graag onze kennis, zodat de mensen hier in de regio begrijpen wat we doen en waarom.

Hart4All

Bij veel ongelukken redden EHBO’ers en burgerhulpverleners levens door snel in te grijpen en te reanimeren. Daarna neemt de ambulance het over en vervoert de patiënt naar het ziekenhuis. De EHBO’er of burgerhulpverlener blijft achter, vaak zonder te weten hoe het afloopt. We werken samen met Hart4All om burgerhulpverleners na een reanimatie in contact te brengen met degene die zij geholpen hebben. Vanwege de strenge privacywetgeving moet dit zorgvuldig gebeuren. Het systeem van de polsbandjes lost dat op. Als je er meer over wilt weten, kijk dan het filmpje hiernaast.

Verantwoord ondernemen

Bij alles wat we doen hebben we oog voor maatschappij en milieu. Bij de bouw van onze posten, bij de aanschaf van materiaal en middelen, en in onze manier van werken.

 

Jaarverslag

Elk jaar maken we een jaarverslag met daarin de highlights van het afgelopen jaar. Bekijk hier het jaarverslag 2022.

 

Hart4All

Een polsbandje legt de verbinding tussen vrijwillige hulpverleners en (familie van) slachtoffers.

AED

Wist je dat… je de kosten van een gebruikte AED bij ons kunt declareren?