Veelgestelde vragen

Algemeen

 

Wat als ik niet aan de functie-eisen voldoe? Dan kunnen we je sollicitatie helaas niet in behandeling nemen.
Ik wil graag een keer een dagje meekijken op de ambulance voordat ik solliciteer, kan dat? Stagelopen is onderdeel van het selectiegesprek. Op overige verzoeken kunnen wij helaas niet ingaan.
Krijg ik een studieovereenkomst? Naast dat we je een dienstverband voor bepaalde tijd bieden, sluiten we geen studieovereenkomst af. 
Hoe ziet het dienstrooster eruit?

Onze dienstverlening is er altijd! Je werkt tijdens de opleiding nog niet volledig onregelmatig. Na het behalen van je opleiding ga je volledig meedraaien in de onregelmatige diensten.

Het dienstrooster bij onze ambulancedienst is een 24/7 paraatheidsrooster:

  • De dagdiensten beginnen tussen 7.00-9.00 uur en eindigen tussen 15.00-17.00 uur.
  • De late diensten starten tussen 15.00-16.00 uur en eindigen tussen 22.30-23.30 uur.
  • De nachtdiensten starten tussen 22.30-23.30 uur en eindigen tussen 7.00-8.00 uur.
  • Je werkt gemiddeld twee weekenden (zaterdag en zondag) per maand.
  • Nachtdiensten draai je gemiddeld 3-6 per maand.
Is parttime werken mogelijk? Een arbeidsovereenkomst bij onze RAV is voor 36 uur. Tijdens de opleiding en het eerste jaar werk je altijd fulltime, 36 uur, we adviseren je dit ook na je opleiding nog een tijd te blijven doen om ervaring op te doen. Na deze periode bestaat de mogelijkheid om deeltijd te gaan werken. Het minimaal aantal uren is 18 uur per week.

Werk je altijd op een vaste post?

 

Onze posten lopen van Bergen op Zoom tot aan Haps. Als nieuwe medewerker word je op een post opgeleid en geplaatst. Je kunt ook ingepland worden voor diensten bij de omliggende posten.

Ambulanceverpleegkundige/medisch hulpverlener

 

Aanstelling bij de RAV – Wat voor dienstverband? We starten met een arbeidsovereenkomst voor een jaar. Bij goed functioneren en volledige vakbekwaamheid is de intentie te verlengen voor onbepaalde tijd.

Ambulancechauffeur

 

Aanstelling bij de RAV – Wat voor dienstverband? We starten met een arbeidsovereenkomst voor een jaar. Bij goed functioneren en volledige vakbekwaamheid is de intentie te verlengen voor onbepaalde tijd.
Volstaat een ander rijbewijs dan C of C1 ook? Het reglement rijbewijzen schrijft voor dat voor het besturen van een ambulance een rijbewijs C of C1 nodig is. Onze ambulances wegen door de inrichting meer dan 3500 kg.
Vergoeden jullie de kosten voor het behalen van een rijbewijs? Nee, deze kosten vergoeden wij niet. Het kunnen voldoen aan de functie-eisen is een eigen verantwoordelijkheid waarbij de kosten voor het rijbewijs bij de chauffeur liggen.
Vergoeden jullie de kosten voor het behalen van een EHBO- of reanimatiediploma? Nee, deze kosten vergoeden wij niet. Het kunnen voldoen aan de functie-eisen is een eigen verantwoordelijkheid waarbij de kosten voor het behalen van het diploma bij de chauffeur liggen.