1.  » 
  2. Werken bij ons
  3.  » Loopbaan

Loopbaan

Onze RAV biedt haar medewerkers volop ontwikkelingsmogelijkheden en kansen voor doorgroei in hun loopbaan. Wij bieden ons personeel hoogwaardige scholing en goede faciliteiten om hun werk optimaal te kunnen doen, maar verwachten dan ook van hen dat zij hierin hun eigen verantwoordelijkheid nemen.

Functiedifferentiatie biedt volop mogelijkheden

Bijvoorbeeld: Ambulanceverpleegkundigen groeien door naar verpleegkundig specialist. Chauffeurs kunnen, als zij voldoen aan bepaalde voorwaarden, in aanmerking komen om de duale BMH-opleiding te volgen. Op die manier leggen zij de basis voor een toekomstige functie als ambulanceverpleegkundige of centralist. Ook voor andere functies binnen onze RAV zijn er ontwikkelingsmogelijkheden, van het volgen van een training of studie tot het doorgroeien naar een andere functie. Voor wat hoort wat, voor medewerkers die zich inzetten doet onze RAV graag iets extra’s.

Functiedifferentiatie vergroot ook de mogelijkheden tot het (tijdelijk) afschalen naar een minder belastende functie binnen de RAV. Hierdoor kunnen medewerkers in het arbeidsproces blijven.