Traineeship BMH

We maken er werk van!

Sinds een aantal jaren begeleiden we stagiaires uit alle leerjaren van de opleiding Bachelor Medische Hulpverlening (BMH). Studenten worden er opgeleid op tot medisch hulpverleners met drie uitstroomprofielen. Naast ambulancezorg kunnen studenten kiezen voor de uitstroomrichting spoedeisende hulp of anesthesie. De opleiding heeft als doel het zelfstandig kunnen functioneren als beginnend beroepsuitoefenaar.

We steken veel tijd in de begeleiding van de BMH-stagiaires. Door het aanstellen van speciale werkbegeleiders en het opstellen van stageplannen. Ook onderhouden we nauwe contacten met de aanbieders van de BMH-opleidingen: de Hogescholen van Arnhem-Nijmegen, Utrecht en Rotterdam.

Onze RAV investeert graag in de ‘nieuwe’ generatie zorgprofessionals. Daarom bieden we ook jaarlijks traineeships aan. Het hele maatwerktraject, inclusief externe stages, duurt maximaal één jaar. Als de trainee het traineeship succesvol heeft afgerond, volgt een vaste aanstelling voor de functie Medisch Hulpverlener Ambulancezorg. Inmiddels werkt een groot aantal medisch hulpverleners binnen onze organisatie.

De infographic laat zien wie voor een traineeship in aanmerking komen en welke stappen je dan doorloopt.

Ook interesse in het traineeship?

Wil je weten wat je meemaakt als BMH-trainee?