Werken op de ambulance in Brabant, dat is werken in een veelzijdige en afwisselende regio. Want onze provincie heeft van alles wat: een mooie mix van landelijk gebied, grote steden, industrie, natuurgebieden en water, vele kilometers aan treinrails en belangrijke verkeersaders. Maar Brabant staat ook bekend om de mooie bezienswaardigheden en bijzondere attracties. En waar mensen zijn, daar is ook ambulancezorg nodig.

Werken op de Brabantse ambulance betekent dat geen dag hetzelfde is. Dan sta je weer in een huiskamer, dan weer op straat. Je komt bij bedrijven, en soms is je hulp ook nodig bij een verkeersongeval of na een ongelukkige val in de natuur. Werken op de ambulance… dat is werk dat er toe doet! Wij zorgen voor mensen in de intense, vaak ingrijpende momenten in hun leven. Werken in de ambulancezorg doe je dan ook niet zomaar. Het is werk vanuit het hart.

Verspreid over ons werkgebied hebben we 11 grote ambulanceposten waar spoedambulances staan. Wordt een van die posten binnenkort jouw nieuwe werkplek?

Aan de slag als ambulanceverpleegkundige of ambulancechauffeur

Denk jij erover om te gaan werken op de ambulance? Heb jij een zorghart? Wil jij mensen helpen als ze jouw hulp het hardst nodig hebben? Houd je het hoofd koel als elke seconde telt? En steek je graag je handen uit de mouwen?

Wij hebben de vacatures die bij JOU passen! We verwelkomen je dan ook graag bij onze RAV als ambulanceverpleegkundige of ambulancechauffeur. Twee prachtige en afwisselende functies, waarbij geen dag hetzelfde is. Alle informatie over de functies lees je hieronder. Voordat je zelfstandig aan de slag kunt op de ambulance, volg je eerst nog de opleiding tot ambulancechauffeur of ambulanceverpleegkundige. Zorg jij voor de juiste papieren en competenties, dan zorgen (en betalen) wij voor de opleiding.

We zijn weer gestart met de werving!

Zie jij het helemaal zitten om bij onze RAV aan de slag te gaan op de ambulance? Laat het ons snel weten en stuur ons jouw sollicitatiebrief met cv!

Tot en met 12 maart staat de online sollicitatieprocedure open voor de opleidingen tot ambulanceverpleegkundige en ambulancechauffeur. Deze gaan na de zomer weer van start. Zit jij daarbij?

Ambulanceverpleegkundige in opleiding

Solliciteren voor de functie van ambulanceverpleegkundige gaat heel makkelijk. Klik op de button, vul je gegevens in en upload je motivatiebrief en cv.

Ambulancechauffeur in opleiding

Solliciteren voor de functie van ambulancechauffeur gaat heel makkelijk. Klik op de button, vul je gegevens in en upload je motivatiebrief en cv.

Meer weten?

We hebben een handig overzicht gemaakt met vragen die wij regelmatig krijgen over werken op de ambulance.

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op met onze afdeling HR.