Ben jij al een tijdje op zoek naar een nieuwe baan? Een nieuwe uitdaging in een dynamische omgeving…
Ben jij nog gemotiveerd in je huidige baan? Of zou je wel eens iets heel anders willen doen…
Was het altijd al jouw droom om op de ambulance te werken? Of heb je die droom sinds kort…
Wens jij jezelf die ene baan toe die goed bij jou past? Eentje waarin je echt het verschil kunt maken…
Durf jij het aan om de overstap te maken naar de ambulancezorg? Wat houdt je dan nog tegen…

Kies voor werken op de ambulance!

Want dat is werk dat er toe doet; patiënten helpen op een manier die bij hen en bij de situatie past. Wij zorgen voor mensen in de intense, vaak ingrijpende momenten in hun leven. Werken in de ambulancezorg doe je dan ook niet zomaar. Het is werk vanuit het hart. We staan elke dag versteld van onze medewerkers. Naast vakmanschap, inzicht, menselijkheid en voortdurende betrokkenheid bij het werk dat ze doen, leren we elke dag van ze. Een nieuwe aanpak. Een verbetering in de ambulance. Een nieuwe kijk op bepaalde situaties. De organisatie verbetert continu. Door al onze 700 medewerkers, vanuit verschillende disciplines, die het werken in de ambulancezorg zo waardevol maken. Kom jij ons team versterken?

Aan de slag als ambulanceverpleegkundige

Wij hebben de vacature die bij JOU past! We verwelkomen je dan ook graag bij onze RAV als ambulanceverpleegkundige. Een prachtige en afwisselende functie waarbij geen dag hetzelfde is. Alle informatie over de functie lees je hieronder. Voordat je zelfstandig aan de slag kunt op de ambulance, volg je eerst nog de opleiding tot ambulanceverpleegkundige. Zorg jij voor de juiste papieren en competenties, dan zorgen (en betalen) wij voor de opleiding.

Solliciteer nu!

Zie jij het helemaal zitten om bij onze RAV aan de slag te gaan op de ambulance? Laat het ons dat snel weten! We starten binnenkort met de selectieprocedure voor de opleidingen ambulanceverpleegkundige. We starten weer met een nieuwe groep studenten in mei 2022. Zit jij daarbij?

Ambulanceverpleegkundige in opleiding

Solliciteren voor de functie van ambulanceverpleegkundige gaat heel makkelijk. Klik op de button, vul je gegevens in en upload je motivatiebrief en cv.

Meer weten?

We hebben een handig overzicht gemaakt met vragen die wij regelmatig krijgen over werken op de ambulance.

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op met onze afdeling HR.