1.  » FAQ

Veel gestelde vragen

Algemeen

 

Wat als ik niet aan de functie-eisen voldoe? Dan kunnen we je sollicitatie helaas niet in behandeling nemen.
Ik wil graag een keer een dagje meekijken op de ambulance voordat ik solliciteer, kan dat? Stagelopen is onderdeel van het selectiegesprek. Op overige verzoeken kunnen wij helaas niet ingaan.
Krijg ik een studieovereenkomst? Naast dat we je een dienstverband bieden, sluiten we ook een studieovereenkomst af. Hierin maken we afspraken over terugbetaling bij voortijdige beëindiging.
Hoe ziet het dienstrooster eruit?

Onze dienstverlening is er altijd! Je werkt tijdens de opleiding nog niet volledig onregelmatig. Na het behalen van je opleiding ga je volledig meedraaien in de onregelmatige diensten.

Het dienstrooster bij onze ambulancedienst is een 24/7 paraatheidsrooster. Bij onze RAV kennen we dagdiensten, late diensten en nachtdiensten:

  • De dagdiensten beginnen tussen 7.00-9.00 uur en eindigen tussen 15.00-17.00 uur.
  • De late diensten starten tussen 15.00-16.00 uur en eindigen tussen 22.30-23.30 uur.
  • De nachtdiensten starten tussen 22.30-23.30 uur en eindigen tussen 7.00-8.00 uur.

Je werkt gemiddeld twee weekenden (zaterdag en zondag) per maand. Nachtdiensten draai je gemiddeld 3-6 per maand.

Is parttime werken mogelijk? Een arbeidsovereenkomst bij onze RAV is voor 36 uur. Tijdens de opleiding en het eerste jaar werk je altijd fulltime, 36 uur, we adviseren je dit ook na je opleiding nog een tijd te blijven doen om ervaring op te doen. Na deze periode bestaat de mogelijkheid om deeltijd te gaan werken. Het minimaal aantal uren is 18 uur per week.

Ambulancechauffeur

 

Aanstelling bij de RAV – Wat voor dienstverband? We starten altijd met een jaarcontract, dit vanwege de opleiding. Bij goed functioneren en volledige vakbekwaamheid is de intentie te verlengen voor onbepaalde tijd.
Volstaat een ander rijbewijs dan C of C1 ook?  Het reglement rijbewijzen schrijft voor dat voor het besturen van een ambulance een rijbewijs C of C1 nodig is. Onze ambulances wegen door de inrichting meer dan 3500 kg.
Vergoeden jullie de kosten voor het behalen van een rijbewijs? Nee2, deze kosten vergoeden wij niet. Het kunnen voldoen aan de functie-eisen is een eigen verantwoordelijkheid waarbij de kosten voor het rijbewijs bij de chauffeur liggen.

Ambulanceverpleegkundige

 

Aanstelling bij de RAV – Wat voor dienstverband? We starten met een arbeidsovereenkomst voor de duur van je opleiding (óf bij de korte tranche opleiding voor 1 jaar).  Bij goed functioneren en volledige vakbekwaamheid is de intentie te verlengen voor onbepaalde tijd.