112-centralist

Onderdeel worden van iets dat groter is dan jijzelf? Er ligt een mooie kans op je te wachten in de dynamische wereld van de 112 Meldkamer! Wij zijn op zoek naar 112-Centralisten Ambulancezorg. Sta jij voor kwalitatief goede zorg en ga jij geen enkele uitdaging uit de weg? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Als 112-Centralist Ambulancezorg ben je van grote maatschappelijke betekenis en kun je echt het verschil maken. In deze uitdagende en dynamische functie krijg je elke dag te maken met uiteenlopende vraagstukken en situaties die soms in een paar seconden veranderen.

Je beantwoordt de binnenkomende 112 meldingen, geeft levensreddende instructies aan de beller en stelt deze gerust. In korte tijd verzamel jij de belangrijkste informatie om in te schatten welke hulp noodzakelijk is.
Je maakt daarbij gebruik van ons zeer geavanceerde triagesysteem. Door middel van gestructureerde uitvraag kom je tot een mogelijke ambulance inzet. Je bent de schakel tussen de melder en de ambulancedienst.

De ideale 112-centralist heeft een zorgachtergrond en is op zoek naar een nieuwe uitdaging waar je echt het verschil kan maken. Je weet in iedere situatie het hoofd koel te houden en met daadkracht de melder te begeleiden daarnaast kan je ook goed relativeren. Je schakelt snel, handelt adequaat en je bent zeer stressbestendig; geen enkele uitdaging ga je uit de weg. Hoe vaak de telefoon ook gaat, jij bent proactief en staat altijd paraat, en weet samen met je collega’s de beste hulp te bieden en iedere vraag te beantwoorden.

Wat we verder van je vragen

Minimaal een MB-3 opleiding met een zorg, medische of paramedische achtergrond.

Een hoog verantwoordelijk-heidsgevoel en empatisch vermogen.

Uitstekende communicatie en schriftelijke vaardigheden.

Kan je goed overweg met verschillende ICT-systemen.

Bereid om intern een opleiding tot meldkamercentralist te volgen (3 tot 5 mnd.).

Je kunt blind typen.

Wat we te bieden hebben

Je wordt ingeschaald in schaal 45, salaris van € 2.554,- tot 3.468,- (36 uur).

Een contract van 4 maanden met een uitzicht op een vast dienstverband.

172 verlofuren en 35 PLB uren per jaar bij een dienstverband van 36 uur pw.

Je ontvangt 8.33% vakantietoeslag en 8.33% eindejaarsuitkering.

Een gunstige pensioenregeling

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ambulancezorg.

Overige aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden die bespreekbaar zijn.

Over de pilot

Zes verschillende meldkamers hebben hebben de krachten gebundeld om deze pilot tot stand te brengen waarvan jij onderdeel kan worden in deze gloednieuwe functie. Naast onze meldkamers in Den Bosch en Bergen op Zoom werken verder de Meldkamers Rotterdam-Rijnmond, Hollands Midden, Noord-Holland en Meldkamer Noord-Nederland mee.

Interesse in een functie als 112-centralist?

We zoeken regelmatig nieuwe medewerkers! Op deze pagina vind je onze vacature. Mogen we je binnenkort verwelkomen als collega?

Collega’s vertellen over hun werk

Denice

Denice

112-centralist

“Het allermooiste van mijn werk vind ik dat je mensen echt kunt helpen, ze gerust kunt stellen als ze in paniek zijn.”

Annemarie

Annemarie

112-centralist

“Je bent voor de beller letterlijk hun hulplijn, en zij zijn ter plekke jouw ogen en oren. Het is aan jou om de juiste zorg in gang te zetten.”