1.  » 
  2. Nieuws
  3.  » chauffeurs

Eerste groep ambulancechauffeurs geslaagd!

In oktober 2021 is onze RAV, in navolging van de opleiding tot ambulanceverpleegkundige, gestart met de eigen interne opleiding tot ambulancechauffeur. Met trots kunnen we laten weten dat deze eerste groep hun opleiding met goed gevolg heeft afgerond. we wensen onze collega’s van harte proficiat met deze topprestatie en wensen hen veel succes toe in hun carrière.
We zijn er als RAV trots op dat we met de intern beschikbare talenten, competenties en middelen een gedegen opleiding hebben kunnen schrijven en organiseren. Dit had niet kunnen plaatsvinden zonder alle collega’s die voor en achter de schermen hard gewerkt hebben om een goede invulling aan theorie en praktijk te geven. Denk aan de afdeling HR en het bedrijfsbureau, onze afdeling Opleiding en Training en de mentoren rijvaardigheid, die met enthousiasme het rij-technische deel hebben verzorgd. En bovenal aan de praktijkopleiders en overige collega’s, die goede omstandigheden hebben gecreëerd voor het praktijkleren.
 
Ieders input en inspanningen hebben gezorgd voor dit mooie resultaat. Inmiddels zijn we al weer druk bezig met het opleiden van nieuwe groepen ambulancechauffeurs.
 

Proosten met (kinder)champagne!