Team ambulance vult voorraad ambulance aan

Werken bij de RAV

Werken bij de RAV Brabant Midden-West-Noord betekent werken in een veelzijdige en dynamische organisatie die zich voortdurend ontwikkelt. Bij ons vind je werk dat hulpverlenend, afwisselend, dankbaar en geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden wij een prima salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Functies

Het hart van onze organisatie: dat zijn de (zorg)ambulancechauffeurs, (zorg)ambulanceverpleegkundigen, bachelor medisch hulpverleners Ambulancezorg en de centralisten van de gemeenschappelijke meldkamers. Zij beslaan het grootste deel van ons personeelsbestand. Om het werk van deze medewerkers zo optimaal mogelijk te laten verlopen zijn er achter de schermen nog diverse medewerkers werkzaam. Denk hierbij aan planners, medewerkers opleiden en trainen, facilitair personeel, leidinggevenden en administratief personeel.

Lees meer over onze zes kernfuncties:

Standplaatsen

De standplaatsen van Midden- en West-Brabant zijn Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Tilburg, Oosterhout en Waalwijk. De standplaatsen van Brabant-Noord zijn: 's-Hertogenbosch, Oss, Uden en Haps. De meldkamers zijn gevestigd in 's-Hertogenbosch en Tilburg. Medio 2019 verhuist de meldkamer van Tilburg naar Bergen op Zoom. Bekijk het hele werkgebied van de RAV.

Vacatures en sollicitatieprocedure

Neem een kijkje bij vacatures en solliciteren voor alle relevante informatie.

Woon je in België of Duitsland?

Ook dan nodigen we van harte uit om te solliciteren op een van onze vacatures. Lees meer over werken in Nederland.

Bezoek de meldkamer

Toe aan een nieuwe richting? Bezoek onze meldkamer!

Meld je aan voor een bezoek aan de meldkamer.