1.  » 
 2. Vacatures
 3.  » Verpleegkundigen Laag- en Middencomplexe ambulancezorg

Verpleegkundigen Laag- en Middencomplexe ambulancezorg

Locatie: Tilburg en ‘s-Hertogenbosch
Sluitingsdatum: 9 juni 2023
Aantal uren: 24-36

Ter uitbreiding van de LMC-teams in Tilburg en Den Bosch zijn wij op zoek naar:

Verpleegkundigen Laag- en Middencomplexe Ambulancezorg

24 tot 36 uur per week

Wat ga je doen?

Binnen de laag- en middencomplexe ambulancezorg word je ingezet voor gepland vervoer van patiënten die op dat moment geen acute medisch zorg nodig hebben. Samen met de chauffeur vorm je een hecht team waarbij jij zorg draagt voor de juiste medische begeleiding. In de grote diversiteit van het ritaanbod zorg je ervoor dat de patiënt begeleid wordt naar de plaats van bestemming en dat de medische situatie stabiel blijft. De chauffeur draagt zorg voor veilig en efficiënt vervoer.

De verpleegkundige laag- en middencomplexe ambulancezorg is verantwoordelijk voor het verlenen van benodigde patiëntenzorg. Voorbeelden van deze patiëntenzorg zijn: verpleegkundige handelingen op het gebied van pijnstilling, ritmebewaking en (onder bepaalde voorwaarde) continueren van specifieke medicatie. Daarnaast tevens het vervoeren van verwarde patiënten en patiënten met een zwaardere zorgindicatie.

 

Wat breng je mee?

 • Een afgeronde verpleegkundige opleiding op MBO- of HBO niveau.
 • Je hebt de initiële opleiding tot verpleegkundige middencomplexe ambulancezorg (VPMC) behaald of bent bereid deze te volgen.
 • Geldige BIG-registratie.
 • Geldig EHBO- en reanimatiecertificaat (Rode of Oranje Kruis).
 • In bezit van rijbewijs.
 • Minimaal 2 jaar verpleegkundige werkervaring in een klinische of VVT-werkomgeving.
 • Bereidheid en flexibiliteit voor het werken in wisselende diensten.
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden en een goede dosis zelfvertrouwen.
 • Zelfstandigheid, improvisatievermogen en stressbestendigheid

Wat bieden wij?

 • een salaris van minimaal € 2.554,- en maximaal € 3.468,- bruto per maand, afhankelijk van ervaring en opleiding (functiegroep 45 sector-cao Ambulancezorg bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week). Daarnaast ontvang je onregelmatigheidstoeslag.
 • een goed arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere vakantiegeld (8.33%), een eindejaarsuitkering, studiefaciliteiten, een tegemoetkoming reiskosten woon/werkverkeer en een werkgeversbijdrage bedrijfsfitness.

Lijkt het je leuk om ons team te versterken?

Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met motivatie en curriculum vitae. De sluitingsdatum van deze vacature is 9 juni 2023. Na de briefselectie ontvang je bericht van ons. Twee stagedagen, een medische aanstellingskeuring en de aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag zijn onderdeel van het selectieproces.

Meer informatie
Voor meer informatie over de selectieprocedure of de functie kun je contact opnemen met de HR-Servicedesk via 085 – 044 21 35.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.