1.  » 
 2. Vacatures
 3.  » Teammanager Oosterhout/Waalwijk

Teammanager Oosterhout/Waalwijk

Standplaats: Oosterhout/Waalwijk
Aantal uren: 32-36

Voor de ambulanceposten in Oosterhout en Waalwijk zoeken wij een

Teammanager

32 tot 36 uur per week

Onze teammanagers zorgen ervoor dat het primaire proces binnen onze ambulanceteams zonder verstoringen verloopt. Dit doen zij zelfstandig vanuit diverse locaties, verspreid over de gehele regio Brabant Midden West Noord. Als teammanager voor de ambulanceposten Oosterhout en Waalwijk geef je leiding aan het ambulanceteam bestaande uit circa 60 zorgprofessionals.

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste, sociale en resultaatgerichte leider. Je bent proactief, gericht op veranderingen en neemt hands-on verantwoordelijkheid. Vanuit samenwerking blijf je in verbinding en weet je richting te geven door te coachen en motiveren.

Wat ga je doen?

Samen met je collega-teammanagers zorg je voor de kwaliteit van de te leveren ambulancezorg. Dit op basis van wettelijke eisen, afspraken met de zorgverzekeraars en onze beleidsdoelstellingen.

Maar ook de volgende werkzaamheden behoren tot je takenpakket:

 • Je verzorgt informatiestromen, binnen het team en de rest van de organisatie.
 • Je ziet verbeteringen als een kans en doet onderbouwde voorstellen aan het management van de RAV.
 • Je geeft sturing aan veranderingsprocessen, bewaakt en borgt resultaten.
 • Je neemt deel aan projecten met wisselende aandachtsgebieden binnen onze RAV.
 • Je draait mee in de piket- en achterwachtdienst voor o.a. de alarmering en regio brede opschalingen en je neemt deel aan de interne crisisorganisatie bij opschaling.


Wat breng je mee?

 • Een relevante afgeronde opleiding op HBO-niveau.
 • Enkele jaren aantoonbare ervaring in een leidinggevende functie.
 • Affiniteit met de (acute) zorg.
 • Een geldig rijbewijs B.

 

Wie zijn wij?

Werken bij RAV Brabant Midden West Noord betekent dat je werkt bij een organisatie die 24/7 continuïteit van zorg levert en daarmee altijd in beweging is. Door deelname aan onderzoeken en (pilot)projecten blijven we onze zorg verbeteren en optimaliseren.

 

Wat bieden wij?

 • Een salaris van maximaal € 5.473,- (FWG 60, CAO Ambulancezorg m.i.v. 1-12-2023) afhankelijk van ervaring en opleiding (sector-cao Ambulancezorg) bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). Een toeslag op basis van opleiding en ervaring behoort tot de mogelijkheden.
 • Een goed (secundair) arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere vakantiegeld en eindejaarsuitkering (8.33%), een passende facilitering op het gebied van mobiliteit, studiefaciliteiten, fietsplan en een maandelijkse werkgeversbijdrage bedrijfsfitness.

Lijkt het je leuk om ons team te versterken?

Enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met motivatie en curriculum vitae. Reageren kan via de knop ‘Solliciteren’. We kijken er naar uit je te leren kennen!

Meer informatie?

 • Voor meer inhoudelijke informatie of vragen over de functie is Manager Ambulancezorg Björn Gadet bereikbaar via: b.gadet@ravbrabantmwn.nl.
 • Voor vragen over de selectieprocedure kun je contact opnemen met de HR-afdeling via 085–044 2135. Een persoonlijkheidsprofiel assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.