1.  » 
 2. Vacatures
 3.  » Security & Privacy Officer

Security & Privacy Officer

Locatie: Ulvenhout of ‘s-Hertogenbosch
Aantal uren: 36

Voor het team Processen & Informatievoorziening met standplaats Ulvenhout of ‘s-Hertogenbosch hebben wij een vacature voor:

Security & Privacy Officer

Voor 36 uur per week

De Security & Privacy Officer krijgt de uitdagende rol om informatiebeveiliging en gegevens-bescherming binnen de organisatie door te ontwikkelen. De basis voor informatiebeveiliging is reeds gelegd in de vorm van een ISMS, een set aan basismaatregelen en een NEN7510 (ISO27001) certificering. De Security & Privacy Officer draagt veelal zelfstandig zorg voor de coördinatie en doorontwikkeling van het ISMS. Voor afstemming werk je samen met de Functionaris Gegevensbescherming, de Coördinator Processen & Informatievoorziening en de Informatiebeveiligingsadviseurs van Hét Servicecentrum.

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste, sociale maar ook zelfstandige, secure en resultaatgerichte collega. Je bent naast proactief ook initiatiefrijk, hebt oog voor detail en doorziet met een brede blik werkprocessen. Vanuit samenwerking durf je initiatief te nemen. Hierbij blijf je in verbinding en adviseer je medewerkers en (keten)partners over te nemen maatregelen op het gebied van privacy.

Wat ga je doen?

Je week ziet er gevarieerd uit. Het ene moment ben je bezig met verbetermaatregelen op basis van het jaarplan, het andere moment geef je adviezen rondom privacyvraagstukken. Hierbij weet je de juiste balans tussen wet- & regelgeving en de werkbare praktijk van ambulancezorg te vinden.

Je haalt regelmatig risico’s op vanuit de bedrijfsprocessen, voert reguliere controletaken uit en stimuleert bewustzijn binnen de organisatie. Bij IB-incidenten en datalekken stel je de juiste prioriteiten en schakel je met de juiste collega’s.

En ook de volgende werkzaamheden behoren tot je takenpakket:

 • Je onderhoudt relevante contacten en neemt deel aan in- en externe overleggen.
 • Je adviseert gevraagd en ongevraagd aan directie en management met betrekking tot informatiebeveiliging en privacy gerelateerde projecten, wijzigingen of datalekken.
 • Je initieert en voert risicoanalyses, controles en audits met betrekking tot informatiebeveiliging uit, signaleert hierbij afwijkingen en rapporteert daarover aan management.

Wat breng je mee?

 • Een relevante opleiding ten minste op HBO-niveau.
 • Werkervaring op het gebied van informatiebeveiliging en privacy.
 • Kennis van ISO 27001/27002, NEN7510 of soortgelijke normen op het gebied van informatiebeveiliging.
 • Kennis van één of meerdere van de volgende ICT onderwerpen vormen een pre: IT beheer, IT infrastructuur, netwerken, besturingssystemen, hardware, ethical hacking, cybercrime, cryptografie en softwareontwikkeling.
 • In het bezit van rijbewijs B en een eigen vervoersmiddel.

Wie zijn wij?

Werken bij RAV Brabant Midden West Noord betekent dat je werkt bij een organisatie die 24/7 continuïteit in zorg levert en daarmee altijd in beweging is. Door deelname aan onderzoeken en (pilot) projecten blijven we onze zorg verbeteren en optimaliseren.

 

Wat bieden wij?

 • een salaris van maximaal € 4.391,- afhankelijk van ervaring en opleiding (sector-cao Ambulancezorg) bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • een goed (secundair) arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere vakantiegeld en eindejaarsuitkering (8.33%), een vergoeding woon-werk verkeer, studiefaciliteiten, fietsplan en een maandelijkse werkgeversbijdrage bedrijfsfitness.

Lijkt het je leuk om ons team te versterken?

Via de knop ‘Nu solliciteren’ kun je jouw motivatiebrief samen met je CV uploaden.

Meer informatie?

 • Voor meer inhoudelijke informatie en vragen over de functie kun je contact opnemen met Marjolein Mast, Manager Bedrijfsondersteuning; 06-53363144 of m.mast@ravbrabantmwn.nl
 • Voor vragen over de selectieprocedure kun je contact opnemen met de HR-afdeling: 085–044 2135.

Een persoonlijkheidsprofiel assessment (TMA) kan deel uit maken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

vacature communicatie stagiair