Teammanager

Ingangsdatum: in overleg
Sluitingsdatum: 01-10-2019
Locatie: Uden en Haps

De Regionale Ambulancevoorziening (RAV) Brabant-Midden-West-Noord levert dagelijks hoogwaardige acute en niet-acute ambulancezorg voor 43 gemeenten in haar verzorgingsgebied. Met 2 meldkamers, circa 600 medewerkers en meer dan 150.000 ambulanceritten per jaar behoort onze RAV tot de grootste van Nederland.

Wij zijn op zoek naar een

Teammanager

36 uur per week

Het takenpakket:

Als teammanager binnen de ambulancezorg geef je leiding aan een ambulanceteam bestaande uit circa 50 medewerkers. Je zorgt ervoor dat je medewerkers goed kunnen functioneren. Dit doe je door richting te geven, te coachen en te motiveren. Samen met jouw medewerkers bereik je de gestelde doelen. Samen met je collega-teammanagers zorg je voor de kwaliteit van de te leveren ambulancezorg. Dit op basis van wettelijke eisen, afspraken met de zorgverzekeraars en onze beleidsdoelstellingen. Je zorgt voor goede informatiestromen binnen het team, van het team naar de rest van de organisatie en omgekeerd. Als je kansen ter verbetering ziet, doe je onderbouwde voorstellen aan het management van de RAV. Je geeft sturing aan veranderingsprocessen en bewaakt en borgt de resultaten. Ook draai je piketdienst voor o.a. de alarmering en opschaling van jouw team, de ziekteachterwacht regiobreed en neem je deel aan de interne crisisorganisatie als de organisatie opschaalt.

 

Teams:

De vacature betreft het teammanagement voor de teams Uden en Haps. Team Haps wordt mede geleid door een trainee teammanager. Het begeleiden en leveren van support aan deze collega behoort ook tot het takenpakket. De RAV organisatie is dynamisch, dat betekend dat het management van de teams kan wisselen. We sluiten daarom niet uit dat we, in goed overleg, op termijn herschikken.

 

We vragen:

  • Een relevante opleiding op HBO-niveau, bijvoorbeeld HBO-V met een aanvullende managementopleiding.
  • Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de ambulancezorg.
  • Enkele jaren ervaring als leidinggevende.
  • Goede communicatieve vaardigheden, waardoor je in staat bent het team te motiveren en activeren.
  • Je bent proactief, gericht op veranderingen en je bent een resultaatgerichte teamplayer, een initiatiefnemer die  verantwoordelijkheid neemt voor het behalen van de gestelde doelen.
  • Je hebt een hands-on mentaliteit.
  • Je hebt een geldig rijbewijs B.

Wij bieden:

  • een salaris van maximaal €4.862,- bruto per maand, afhankelijk van ervaring en opleiding (sector-cao Ambulancezorg) bij een fulltime dienstverband (36 uur per week);
  • een goed arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een eindejaarsuitkering, studiefaciliteiten, een tegemoetkoming reiskosten woon/werkverkeer en een werkgeversbijdrage bedrijfsfitness.

Enthousiast geworden over deze afwisselende en uitdagende baan?

Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met motivatie en curriculum vitae vóór 1 oktober 2019. Reageren kan via de knop 'Solliciteren'.

Meer informatie?

Neem dan contact op met de heer H. Schlepers via de HR Servicedesk: 0800-3666666 (optie 2).

Voor meer informatie over de selectieprocedure kun je contact opnemen met een HR medewerker via de HR Servicedesk: 0800-3666666 (optie 2). 

 

De eerste gesprekken worden gepland in oktober op onze locatie te Den Bosch.

Een elevator pitch en een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Solliciteren