Combinatie functie verpleegkundig centralist

Locatie: Tilburg en Den Bosch

De Regionale Ambulancevoorziening (RAV) Brabant Midden-West-Noord levert dagelijks hoogwaardige acute en niet acute ambulancezorg voor 43 gemeenten in zijn verzorgingsgebied. Met 2 meldkamers, circa 600 medewerkers en meer dan 150.000 ambulanceritten per jaar behoort onze RAV tot een van de grootste van Nederland.

Vanaf oktober 2019 is het mogelijk om de verkorte opleiding (4 maanden) tot verpleegkundig centralist te gaan volgen bij de Academie voor Ambulancezorg. Hierdoor is een combifunctie eenvoudiger te realiseren!

Trekt het je om, naast je huidige baan als ambulanceverpleegkundige of SEH-verpleegkundige, ook het verschil te kunnen maken op onze meldkamer? Wij bieden je de mogelijkheid om deze twee functies te combineren. 

Combinatie functie verpleegkundig centralist

voor onze meldkamers in Tilburg (vanaf medio 2020 Bergen op Zoom) of Den Bosch

De verpleegkundig centralist start, regisseert en coördineert de inzet van de ambulancezorg. Aan de hand van protocollen moet worden bepaald welke hulp de patiënt nodig heeft en hoe snel. Meestal is dat een ambulance, maar de centralist kan ook beslissen om bijvoorbeeld een huisarts in te zetten of te verwijzen naar een huisartsenpost. Je bewaakt de beschikbaarheid van de ambulances en waarborgt de paraatheid. 

Wij vragen:

  • Een afgeronde opleiding verpleegkundige niveau 4/5 en geldige BIG-registratie. Voor de verkorte opleiding dien je in het bezit te zijn van een CZO-erkende SEH-specialisatie of het CZO diploma tot ambulanceverpleegkundige.
  • Bereid zijn om de verkorte initiële opleiding verpleegkundig centralist te volgen (wordt volledig vergoed door de RAV Brabant Midden-West-Noord). Tijdens de duur van de initiële opleiding is minimaal een dienstverband van 32 uur per week bij onze RAV noodzakelijk. De mogelijkheden met betrekking tot de urenverdeling van de combinatiefunctie na diplomering zullen tijdens je sollicitatiegesprek besproken worden.
  • In bezit van rijbewijs B.
  • Beschikt over goede sociale vaardigheden, empatisch en analytisch vermogen.
  • Teamplayer, bereid om in roosterdienst te werken en heeft een flexibele instelling.

Wij bieden:

Op de functie van verpleegkundige centralist is de sector-cao Ambulancezorg van toepassing. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.917,- bruto per maand (salarisschaal 55), bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). De RAV kent verder een goed arbeidsvoorwaardenpakket met daarin o.a. reiskostenvergoeding woon/werkverkeer en uitstekende studiefaciliteiten.

Enthousiast geworden over deze afwisselende en uitdagende baan?

Dan ontvangen wij graag je sollicitatie! Reageren kan via de knop 'Solliciteren'. Je ontvangt dan een uitnodiging voor een oriënterende stagedag. Na een positieve stagedag nodigen wij je uit voor een sollicitatiegesprek. Ook een assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Meer informatie?

Neem voor vragen contact op met Tessa Cockx of Mandy van Beurden (HR-medewerkers) op 085-0442135.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Solliciteren