Ambulanceverpleegkundige in opleiding

Locatie: Diverse locaties

De Regionale Ambulancevoorziening (RAV) Brabant Midden-West-Noord levert dagelijks hoogwaardige acute en niet acute ambulancezorg voor 43 gemeenten in zijn verzorgingsgebied. Met 2 meldkamers, circa 600 medewerkers en meer dan 150.000 ambulanceritten per jaar behoort onze RAV tot een van de grootste van Nederland.

Voor diverse posten in de regio zijn wij op zoek naar

ambulanceverpleegkundigen in opleiding (36 uur per week)

De ambulanceverpleegkundige verleent ambulancezorg aan patiënten en stelt een werkdiagnose. Hij of zij bepaalt de noodzakelijke handelingen en voert deze uit conform protocol. De verantwoordelijkheid is groot: de ambulanceverpleegkundige moet medische beslissingen nemen en snel handelen. Daarom volgen ambulanceverpleegkundigen een specifieke opleiding. Samenwerken is ook belangrijk: er is veel contact met bijvoorbeeld huisartsen, brandweer, politie of de mensen van de spoedeisende hulp in het ziekenhuis.

Functie-eisen

  • Een afgeronde opleiding verpleegkundige niveau 4/5 en geldige BIG-registratie.
  • Beschikt over een van de volgende CZO-erkende aantekeningen: IC, SEH of anesthesie.
  • Indien je in het bezit bent van een gelijkwaardig Buitenlands diploma dien je voorafgaand aan uw sollicitatie een CZO-verklaring aan te vragen. Zie voor meer informatie de website van CZO.
  • Bereid zijn om de initiële opleiding Ambulanceverpleegkundige te volgen (wordt volledig vergoed door de RAV Brabant Midden-West-Noord). Tijdens de duur van de initiële opleiding is minimaal een dienstverband van 36 uur bij een RAV noodzakelijk.
  • In bezit van rijbewijs B.
  • Beschikt over goede sociale vaardigheden, empatisch en analytisch vermogen.
  • Teamplayer, bereid om in roosterdienst te werken en heeft een flexibele instelling.

Functieprofiel

Wij zoeken kandidaten die doortastend kunnen handelen en zaken goed kunnen organiseren c.q. coördineren. Professioneel kunnen communiceren met hulpvragers en/of ketenpartners is een belangrijke vereiste voor deze functie, net als een klantvriendelijke beroepshouding.

Arbeidsvoorwaarden

Op de functie van ambulanceverpleegkundige in opleiding is de sector-cao Ambulancezorg van toepassing. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.490,00 bruto per maand (aanloopschaal 50), bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). Er zijn vacatures voor diverse standplaatsen. De RAV kent verder een goed arbeidsvoorwaardenpakket met daarin o.a. reiskostenvergoeding woon/werkverkeer en uitstekende studiefaciliteiten.

Solliciteren

Enthousiast geworden over deze afwisselende en uitdagende baan? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie! Reageren kan via de knop 'Solliciteren'.

Informatie

  • Voor inhoudelijke informatie over de functie, kan je contact opnemen met het secretariaat van de regio Midden-West Brabant of van de regio Brabant-Noord: 085-0442200.
  • Neem voor vragen over de selectieprocedure contact op met Tessa Cockx of Mandy van Beurden (HR-medewerkers): 085-0442135.
  • Op www.ravbrabantmwn.nl/werken-bij vindt je veel informatie over de verschillende functies bij de RAV.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

 

Solliciteren