Traineeship Bachelor Medisch Hulpverlener Ambulancezorg

Locatie: Diverse locaties

De Regionale Ambulancevoorziening (RAV) Brabant-Midden-West-Noord levert dagelijks hoogwaardige acute en niet-acute ambulancezorg voor 43 gemeenten in haar verzorgingsgebied. Met 2 meldkamers, circa 600 medewerkers en meer dan 110.000 ambulanceritten per jaar behoort onze RAV tot de grootste van Nederland.

Onze RAV investeert graag in de ‘nieuwe’ generatie zorgprofessionals en heeft inmiddels al 7 BMH-ers die zelfstandig werkzaam zijn binnen onze organisatie. Op dit moment volgen drie gediplomeerd BMH-ers succesvol het traineeship.

 

Voor diverse posten in de regio zijn wij op zoek naar

TRAINEE BACHELOR MEDISCH HULPVERLENER AMBULANCEZORG (BMH Ambulancezorg)
36 uur per week

Als BMH Ambulancezorg verleen je ambulancezorg aan patiënten en stelt een werkdiagnose. Je bepaalt de noodzakelijke handelingen en voert deze uit conform het Landelijk Protocol Ambulancezorg. De verantwoordelijkheid is groot: de BMH Ambulancezorg moet medische beslissingen nemen en snel kunnen handelen. Samenwerken met de ambulancechauffeur en met ketenpartners is erg belangrijk. Er is bijvoorbeeld veel contact met huisartsen, brandweer, politie en medewerkers van de spoedeisende hulp.

Bij ons krijg je de mogelijkheid het traineeship te doorlopen met het doel om na een succesvol traineeship van maximaal een jaar, bij gebleken geschiktheid, als zelfstandig BMH Ambulancezorg te kunnen functioneren binnen de RAV Brabant Midden-West-Noord.

Functie-eisen voor het traineeship

  • je bent in het bezit van een BMH-diploma met uitstroomprofiel Ambulancezorg of Acute zorg  bij voorkeur met de minor SEH, anesthesie of een onderwerp direct passend bij de Ambulancehulpverlening;
  • je wilt werken en leren combineren;
  • je bent geregistreerd in het kwaliteitsregister van de NVBMH;
  • je bent in het bezit van rijbewijs B;
  • je beschikt over goede sociale vaardigheden, empathisch en analytisch vermogen;
  • je bent een teamplayer, bereid om in roosterdienst te werken en hebt een flexibele instelling;
  • je bent bereid om na afronding van je traineeship in onze regio te blijven werken.

Functieprofiel

Wij zoeken kandidaten die doortastend kunnen handelen, snel kunnen schakelen en zaken goed kunnen organiseren c.q. coördineren. Professioneel kunnen communiceren met hulpvragers en/of ketenpartners is een belangrijk vereiste voor deze functie, net als een klantvriendelijke beroepshouding.

Lees de volledige functiebeschrijving BMH Ambulancezorg

Arbeidsvoorwaarden

Op de functie van Trainee BMH Ambulancezorg is de sector-cao Ambulancezorg van toepassing. Het salaris bedraagt tijdens het traineeship, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.490,- bruto per maand (schaal 50), bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). Er zijn vacatures voor diverse standplaatsen. De RAV kent verder een goed arbeidsvoorwaardenpakket met daarin o.a. reiskostenvergoeding woon/werkverkeer en uitstekende studiefaciliteiten.

Informatie en sollicitatie:

Enthousiast geworden over het traineeship? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie! Reageren kan via de knop 'Solliciteren'.

Contact:

Voor inhoudelijke informatie over de functie, kun je contact opnemen met het secretariaat van de regio Midden-West Brabant of van de regio Brabant-Noord: 085-0442200.
Voor informatie over de selectieprocedure kun je contact opnemen met de Servicedesk HR 0800-3666666 optie 2.

 

Solliciteren