Ambulanceverpleegkundige

Locatie: Diverse locaties

De Regionale Ambulancevoorziening (RAV) Brabant Midden-West-Noord is als organisatie verantwoordelijk voor de ambulancezorg in de regio’s van de RAV Midden- en West-Brabant en de RAV Brabant-Noord. Bij de RAV zetten zo’n 500 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers zich dagelijks in voor kwalitatief hoogwaardige ambulancezorg voor de ongeveer 1.8 miljoen inwoners binnen ons verzorgingsgebied.

Voor diverse posten in de regio zijn wij op zoek naar

AMBULANCEVERPLEEGKUNDIGEN (36 uur per week)

De ambulanceverpleegkundige verleent ambulancezorg aan patiënten en stelt een werkdiagnose. Hij of zij bepaalt de noodzakelijke handelingen en voert deze uit conform protocol. De verantwoordelijkheid is groot: de ambulanceverpleegkundige moet medische beslissingen nemen en snel handelen. Daarom volgen ambulanceverpleegkundigen een specifieke opleiding. Samenwerken is ook belangrijk: er is veel contact met bijvoorbeeld huisartsen, brandweer, politie of de mensen van de spoedeisende hulp in het ziekenhuis.

Functie-eisen

  • Een afgeronde opleiding verpleegkundige niveau 4/5 en geldige BIG-registratie
  • Beschikt over een van de volgende CZO-erkende aantekeningen: IC, SEH of anesthesie.
  • Indien u in het bezit bent van een gelijkwaardig Buitenlands diploma dient u voorafgaand aan uw sollicitatie een CZO-verklaring aan te vragen. Zie ook de pagina Werken in Nederland.
  • In bezit van de initiële opleiding Ambulanceverpleegkundige, of bereid zijn om deze opleiding te volgen (wordt volledig vergoed door de RAV Brabant Midden-West-Noord). Tijdens de duur van de initiële opleiding is minimaal een dienstverband van 36 uur bij een RAV noodzakelijk
  • In bezit van rijbewijs B
  • Beschikt over goede sociale vaardigheden, empatisch en analytisch vermogen
  • Teamplayer, bereid om in roosterdienst te werken en heeft een flexibele instelling

Functieprofiel

Wij zoeken kandidaten die doortastend kunnen handelen en zaken goed kunnen organiseren c.q. coördineren. Professioneel kunnen communiceren met hulpvragers en/of ketenpartners is een belangrijke vereiste voor deze functie, net als een klantvriendelijke beroepshouding. Lees de volledige functiebeschrijving.

Arbeidsvoorwaarden

Op de functie van ambulanceverpleegkundige is de sector-cao Ambulancezorg van toepassing. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.917,- bruto per maand (schaal 55), bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). Er zijn vacatures voor diverse standplaatsen. De RAV kent verder een goed arbeidsvoorwaardenpakket met daarin o.a. reiskostenvergoeding woon/werkverkeer en uitstekende studiefaciliteiten.

Solliciteren

Enthousiast geworden over deze afwisselende en uitdagende baan? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie! Reageren kan via de knop 'Solliciteren'.

Informatie

  • Voor inhoudelijke informatie over de functie kunt u contact opnemen met het secretariaat van de regio Midden-West Brabant of van de regio Brabant-Noord: 085-0442200.
  • Neem voor vragen over de selectieprocedure contact op de Servicedesk HR via 0800 – 3666666 (keuze 2).
  • Op www.ravbrabantmwn.nl/werken-bij vindt u veel informatie over de verschillende functies bij de RAV.
Solliciteren