Vacatures en solliciteren

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers voor verschillende regio's. Om deze vacatures in te vullen plaatsen wij niet altijd advertenties maar maken wij vooral gebruik van een portefeuillebestand. Wil je opgenomen worden in onze portefeuille? Stuur ons een open sollicitatie (met motivatiebrief en CV). Een manager beoordeelt de sollicitatie. De afdeling HR informeert je zo snel mogelijk over de voortgang. Wij nemen alleen volledige sollicitaties in behandeling. Als we jouw gegevens opnemen in portefeuille, nemen wij de sollicitatie één jaar automatisch mee in relevante vacatures.

Selectieprocedure

Om de juiste kandidaat te selecteren, doorlopen sollicitanten een uitgebreide selectieprocedure. Hierbij maken wij gebruik van diverse selectiemiddelen. Je kunt hierbij denken aan: selectiegesprekken, assessments, een rijvaardigheidstoets, een medische keuring, een veiligheidsonderzoek, controles in het kader van de vergewisplicht en een Verklaring Omtrent Gedrag.  

Werken in Nederland

Woon je in België of Duitsland? Ook dan nodigen we van harte uit om te solliciteren op een van onze vacatures. Lees meer over werken in Nederland.

Vacatures

Wij hebben momenteel de volgende vacatures: