RAV Brabant Midden-West-Noord vernieuwt piketvoertuigen

donderdag 17 april 2014 Ambulance

Op dinsdag 15 april vond de officiële aflevering plaats van 17 nieuwe, bestickerde auto’s bij de RAV: de Volkswagen Up! Autobedrijf Van den Udenhout in ’s-Hertogenbosch heeft de auto’s afgeleverd.

De nieuwe Up’s vervangen de huidige lijn piketvoertuigen bij de RAV die door veroudering en gewijzigde wet- en regelgeving op het gebied van optische en akoestische signalering niet meer voldeden.

De VW Up’s worden ingezet in het hele Brabantse werkgebied als herkenbaar voertuig bij noodoproepen, voor de inzet van ambulancemedewerkers op diverse posten in Noord-Brabant en voor scholingsdoeleinden.

Milieuvriendelijk en duurzaam

De RAV koos voor de Volkswagen Up! vanwege de uitstraling, betrouwbaarheid en degelijkheid. Ook is de Up! het zuinigste model in zijn klasse. Een zeer milieuvriendelijke en duurzame auto.

Door een optimale samenwerking tussen Trim-line (bestickering voertuigen), On-Route (installatie radiocommunicatieapparatuur C2000) en Van den Udenhout heeft de RAV een mooi product waarmee we weer jaren vooruit kunnen. 

RAV-voertuigen (gele auto's)