7 juni: Open Dag brandweer, ambulance en politie in Den Bosch

dinsdag 26 mei 2015

Op zondag 7 juni opent de RAV, samen met politie, brandweer en GHOR, haar deuren voor het publiek. We willen u een mooi beeld bieden van de hulpdiensten die zijn gevestigd op het Veiligheidsplein in ’s-Hertogenbosch (Gruttostraat/Vogelstraat).

Tijdens de Open Dag zijn er doorlopende demonstraties. Ook kunt u een kijkje nemen in verschillende voertuigen, informatie krijgen over verschillende veiligheidsaspecten en deelnemen aan activiteiten. De ambulancemedewerkers laten zien hoe de ambulance eruit ziet en met welke materialen zij werken in dit “ziekenhuis op wielen”. Op het politiebureau kunt u een kijkje nemen in het cellencomplex. De brandweerduikers van de kazerne ’s-Hertogenbosch nemen bezoekers mee het water op en leggen uit wat het bijzondere is aan brandweerduiken.

Alle activiteiten vinden plaats op en rond de Gruttostraat in ’s-Hertogenbosch, beginnen vanaf 10:00 uur en duren tot 16:00 uur. Vanwege de beperkte parkeergelegenheid verzoeken wij u dringend om zoveel mogelijk met de fiets of openbaar vervoer te komen. Er is een grote fietsenstalling.