Aan de slag op de ambulance!

En dan...aan de slag op de ambulance!

Heb je de opleiding succesvol afgerond met de proeve van bekwaamheid, praktijkbeoordeling en eindassessment? Dan kun je onmiddellijk aan de slag als ambulanceverpleegkundige! Als je gaat werken op de ambulance, is geen dag meer hetzelfde. Bij aanvang van je dienst weet je niet wat je vandaag te wachten staat. Het is hollen of stilstaan. Soms ga je van de ene patiënt naar de andere, maar het kan ook voorkomen dat je wacht in de huiskamer op jouw ambulancepost. Dan is er even tijd om bij te praten, je administratie bij te werken, e-learning te volgen, medicatie te controleren… 

Teamwork

Werken op de ambulance doe je niet alleen. Je bent altijd lid van het ambulanceteam. Bij aanvang van je dienst voer je samen met de ambulancechauffeur verschillende controles uit. Jij controleert bijvoorbeeld de medicatiekoffers, de chauffeur controleert de ambulance. En dan gaat de pieper… Je stapt meteen in de ambulance en gaat op weg naar de patiënt. Onderweg geeft de meldkamer alvast alle relevante informatie over de patiënt door. Als ambulanceteam ben je vaak als eerste zorgverlener ter plaatse. Bij een reanimatie of groot ongeval kan het ook voorkomen dat vrijwillige hulpverleners, de politie (of de brandweer) de eerste hulpverlening al heeft opgestart. Jij neemt de hulpverlening daarna over.

Afwisselende baan

Elke dag kom je terecht in de meest uiteenlopende situaties en behandel je verschillende typen patiënten. De verantwoordelijkheid is groot: als ambulanceverpleegkundige moet je zelfstandig medische beslissingen nemen en snel handelen. Werken bij de RAV Brabant Midden-West-Noord is werk dat er toe doet. Mensenlevens redden, gewonden verzorgen, pijn verminderen. Patiënten helpen op een manier die bij hen en de situatie past. We zorgen voor mensen in de intense, vaak ingrijpende momenten van hun leven. Werken in de ambulancezorg doe je dan ook niet zomaar. Je geeft je helemaal: al je ervaring, kennis, kunde en lerend vermogen. Het is dan ook niet zomaar werk. Het is werk vanuit het hart. 

Doorgroeien binnen je functie

Als ambulanceverpleegkundige bij onze RAV heb je verschillende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan werken als verpleegkundig specialist, rapid responder of verpleegkundig centralist op de meldkamer. Samen met je teammanager bespreek je de mogelijkheden en wat daarvoor nodig is.

Voordelen van werken bij onze RAV

Kom je bij ons in dienst, dan betekent dat werken:  

  • voor een innovatieve organisatie
  • met veel doorgroeimogelijkheden
  • met de nieuwste materialen en ambulances
  • in een prettige sfeer binnen de teams
  • op comfortabele ambulanceposten die van alle gemakken voorzien zijn
  • met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • én leren! Jaarlijks krijg je een aanbod voor het volgen van trainingen en bijscholingen.

Ga je met ons mee op reis? Meld je aan!

De opleiding start in maart 2020. Aanmelden voor de opleiding kan heel makkelijk. Klik op de link, vul je gegevens in en upload je motivatiebrief en curriculum vitae (cv). Heb je vragen, dan kun je altijd telefonisch contact met ons opnemen via 085-044 22 00.