Leren bij

HBO-V diploma op zak?

 

en word ambulanceverpleegkundige!

Tijdens de opleiding HBO-v heb je veel geleerd, onder andere om op verschillende manieren te kijken en niet te blijven hangen bij standaarddiagnoses. Je hebt je ontwikkeld tot een verpleegkundige die altijd zoekt naar optimale zorg voor je patiënt. Je hebt wetenschappelijk inzicht én een klinische blik. Ook kun je complexe zorgprocessen coördineren en toch het overzicht behouden. Met je diploma sta je sterk om door te stromen naar andere functies in de zorg.

Al eens gedacht aan werken in de ambulancezorg?

We worden steeds ouder en wonen langer zelfstandig. Maar op latere leeftijd hebben we meer zorg nodig. Daardoor stijgt ook de vraag naar acute mobiele zorg en naar gespecialiseerd personeel. Daarom zijn wij, in samenwerking met Ambulancezorg Groningen, gestart met een opleiding voor afgestudeerde studenten HBO-V. Meerdere keren per jaar kun je beginnen met de opleiding tot ambulanceverpleegkundige. We zien dit als een expeditie: een intensieve leerroute waarin we je helpen om je competenties te ontwikkelen op weg naar je eindbestemming. 

Ambulancezorg vanuit het hart

In maximaal 18 maanden tijd doorloop je een volledig verzorgde opleiding waarbij we je klaarstomen om aan de slag te gaan als zelfstandig werkende ambulanceverpleegkundige. Je volgt lessen, wordt begeleid bij het praktijkleren en loopt stage op de zorgambulance en de meldkamer. Ook volg je diverse externe stages (spoedeisende hulp, IC/CCU, anesthesie, Meldkamer Ambulancezorg, psychiatrie, et cetera), om uitgebreid kennis op te doen in de acute zorg. Heb je al een of meer specialisaties? Dan hoef je die module(s) tijdens de opleiding natuurlijk niet te doorlopen en wordt de opleiding korter! Met je diploma ben je zelfstandig inzetbaar als ambulanceverpleegkundige en ben je verantwoordelijk voor het bieden van optimale ambulancezorg. Wij noemen dat: ambulancezorg vanuit het hart.

 

klik voor vergroting

Ben je er klaar voor om met ons op reis te gaan? Meld je aan!

De opleiding begint in maart 2020. Aanmelden voor de opleiding kan heel makkelijk. Klik op de link, vul je gegevens in en upload je motivatiebrief en curriculum vitae (cv). Heb je vragen, dan kun je altijd telefonisch contact met ons opnemen via 085-044 22 00.