recruiter

Ben jij die ervaren recruiter die op het gebied van werving en selectie een waardevolle en verbindende rol wil vervullen binnen de acute zorgsector?

radio-uitzending

radio-uitzending

Medewerking uitzending BNR NieuwsradioOnlangs kregen we het verzoek van nieuwszender BNR om mee te werken aan het programma BNR Beter. In dit programma neemt presentatrice Nina van der Dungen de nieuwste zorginnovaties onder de loep. Wat zijn de nieuwste...

Nieuwe ambulancekleding

Nieuwe ambulancekleding

Modern, fris en sportief, zo ziet het nieuwe uniform van ons ambulancepersoneel eruit. Vanaf 18 oktober zijn zij in het straatbeeld te herkennen aan de nieuwe blauwe kleding met rode en fluorescerende accenten.

Verpleegkundig centralist

De Meldkamer Ambulancezorg (MKA) biedt als eerste hulpverlener in de zorgketen dag en nacht adequate zorg. Voor onze meldkamers ambulancezorg in ‘s-Hertogenbosch en Bergen op Zoom zoeken we verpleegkundig centralisten.

Stroomstoring

Stroomstoring

Vanmorgen rond de klok van half 8 is, door een nog onbekende oorzaak, brand ontstaan in een hoogspanningsverdeelstation op het terrein van het politiebureau van Bergen op Zoom.

ACE

ACE

De meldkamers Ambulancezorg Oost-Brabant in Den Bosch en Midden- en West-Brabant/Zeeland in Bergen op Zoom zijn voor de derde keer geaccrediteerd als Medical ACE.