1.  » 
  2. Vacatures
  3.  » HR-servicedeskmedewerker

HR-servicedeskmedewerker

Standplaats: Ulvenhout
Aantal uren: 20

Vind jij contact met collega’s belangrijk in je werk en help je mensen graag bij de meest uiteenlopende HR-vraagstukken? Voor de uitbreiding van ons team zijn wij vanaf 2024 op zoek naar een:

HR Servicedeskmedewerker

voor 20 uur per week, standplaats Ulvenhout

Als HR-Servicedesk medewerker binnen de RAV ben je het eerste aanspreekpunt van het team HR. Via de Servicedesk HR stellen collega’s maar ook diverse externe contacten je de meest uiteenlopende HR vragen. Dit kan telefonisch of via de e-mail zijn. We vinden het daarbij belangrijk dat je servicegericht en professioneel bent in je klantcontact. Je houdt de HR-mailbox bij, verdeelt de binnengekomen mail en ondersteunt de collega’s bij het controleren en verwerken van (eenvoudige) personeelsmutaties. Voor vragen die je zelf niet kunt beantwoorden weet jij precies bij welke collega je moet zijn en zoek je actief de samenwerking op. Ook voor het plannen van afspraken en agendabeheer van het team HR draai jij je hand niet om.

Als collega ben je zelfstandig, flexibel en beschik je over een heldere blik waarmee je probleem oplossend te werk gaat. Met een servicegerichte instelling en goede communicatieve vaardigheden blijf je in verbinding en weet je belangen te wegen. Je bent ondernemend, doortastend en blijft scherp op prioriteiten. In ad-hoc situaties behoudt je overzicht en is schakelen tussen verschillende openstaande taken voor jouw geen probleem. Qua persoonlijkheid breng je een stuk gezelligheid met je mee maar weet je ook rust te bewaren in drukke tijden.

Je werktijden zijn tijdens de bereikbaarheid van de Servicedesk HR, welke bereikbaar is op alle werkdagen tussen 8:30 uur en 12:30 uur.

Wat breng je mee?

  • Je werkt op MBO+ niveau;
  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante HR werkervaring en bij voorkeur kennis over de CAO Ambulancezorg.
  • Je bent beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 uur en 12:30 uur.

 

Wij bieden:

  • Een salaris van, afhankelijk van ervaring en opleiding, minimaal € 2.391,- en maximaal € 3.484,- bruto per maand (FWG schaal 40 m.i.v. 1-12-2023 CAO Ambulancezorg) bij een fulltime dienstverband (36 uur per week);
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket met daarin onder andere vakantiegeld, een eindejaarsuitkering (beide 8,33%), studiefaciliteiten, bedrijfsfitness regeling en een tegemoetkoming reiskosten woon/werkverkeer.
  • Na een gedegen inwerkperiode is het mogelijk om hybride (maximaal 50% van de uren) vanuit huis te werken.

Lijkt het je leuk om ons team te versterken?

Enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met motivatie en curriculum vitae. Reageren kan via de knop ‘Solliciteren’. We kijken er naar uit om kennis met je te maken. Wacht niet te lang met solliciteren, want bij voldoende geschikte kandidaten sluiten wij de vacature. Wij doen ons best om zo snel mogelijk na jouw sollicitatie te reageren.

Meer informatie?

  • Voor inhoudelijke informatie over de functie neem je contact op met HR-manager Corine van Engelen: 06-12967766 of c.van.engelen@ravbrabantmwn.nl
  • Voor informatie over de selectieprocedure neem je contact op met een HR-medewerker: 085-0442135 of rav.hr@ravbrabantmwn.nl  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.