1.  » 
 2. Vacatures
 3.  » Ambtelijk Secretaris Ondernemingsraad

Ambtelijk secretaris Ondernemingsraad

Standplaats: Ulvenhout of ‘s-Hertogenbosch
Voor 7.6 uur (0.2 Fte) per week

De Regionale Ambulancevoorziening (RAV) Brabant Midden-West-Noord levert dagelijks hoogwaardige acute en niet-acute ambulancezorg voor 35 gemeenten in haar verzorgingsgebied. Met 2 gezamenlijke meldkamers, ruim 750 medewerkers en meer dan 150.000 ambulanceritten per jaar behoort RAV Brabant Midden-West-Noord tot de grootste van Nederland. Voor de RAV Ondernemingsraad (OR) hebben wij een vacature voor een:

Ambtelijk Secretaris Ondernemingsraad

Voor 7.6 uur (0.2 Fte) per week

De Ondernemingsraad (OR) van de RAV Brabant Midden-West-Noord bestaat uit eigen medewerkers die namens alle medewerkers overleg voeren met de bestuurder. Door goed te luisteren naar de organisatie en haar medewerkers leveren zij een waardevolle bijdrage binnen de organisatie.

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste, sociale maar ook zelfstandige en resultaatgerichte collega. Je bent proactief, hebt oog voor detail en doorziet met een brede blik werkprocessen. Vanuit samenwerking durf je initiatief te nemen. Je adviseert, signaleert en prioriteert, maar blijft in verbinding. Daarnaast werk je systematisch bij het bewaken van actiepunten, organiseren van vergaderingen en het opstellen van brieven, verslagen en beleidsnota’s. Als verbinder ben je ten aller tijde in staat integer om te gaan met vertrouwelijke informatie.

Wat ga je doen?

De OR heeft versterking nodig op secretarieel, organisatorisch en (beleids)inhoudelijk gebied. De focus zal met name liggen op het verrichten van beleidsvoorbereidende werkzaamheden. Dit door het verzamelen en selecteren van relevante informatie over thema’s die betrekking hebben op de werkzaamheden van de OR. Maar ook de volgende werkzaamheden behoren tot je takenpakket:

 • Je stelt op basis van de uitkomst van OR-besprekingen conceptbrieven en (in voorkomende gevallen) beleidsnotities op.
 • Je draagt zorg voor het up to date houden van het OR-reglement.
 • Je fungeert namens de OR als contactpersoon.
 • Je stelt communicatie op, waaronder het jaarverslag OR en periodieke berichtgevingen, draagt de redactionele eindverantwoordelijkheid en zorgt voor publicatie van deze documenten.
 • Ook zet je namens de OR enquêtes uit, registreert resultaten en verwerkt deze tot een verslag.
 • Je organiseert achterbanraadpleging, bereidt deze voor en begeleidt deze.

Wie zijn wij?

Werken bij RAV Brabant Midden-West-Noord betekent dat je werkt bij een organisatie die 24/7 continuïteit in zorg levert en daarmee altijd in beweging is. Door deelname aan onderzoeken en (pilot)projecten blijven we onze zorg verbeteren en optimaliseren.

Wat breng je mee?

 • HBO werk- en denkniveau aangevuld met een opleiding tot scholing Ambtelijk Secretaris.
 • Kennis van de binnen de organisatie geldende procedures en richtlijnen.
 • Je beschikt over een zelfstandige en integere werkhouding en weet met uitstekende communicatieve vaardigheden contact te onderhouden op diverse niveaus.

Wat bieden wij?  

 • Een salaris van maximaal € 4.324,- (FWG 50, sector-cao Ambulancezorg m.i.v. 1-12-2023) afhankelijk van ervaring en opleiding bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Een goed (secundair) arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere vakantiegeld en eindejaarsuitkering (8.33%), een vergoeding woon-werk verkeer, studiefaciliteiten, fietsplan en een maandelijkse werkgeversbijdrage bedrijfsfitness.

Lijkt het je leuk om ons team te versterken?

Enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met motivatie en curriculum vitae. Reageren kan via de knop ‘Solliciteren’. We kijken er naar uit je te leren kennen!

Meer informatie?

Voor meer inhoudelijke informatie en vragen over de functie kun je contact opnemen met Frank Deelen, de voorzitter van de Ondernemingsraad RAV, via: ondernemingsraad@ravbrabantmwn.nl.

Voor vragen over de selectieprocedure kun je contact opnemen met de HR-afdeling via 085–044 2135. Een persoonlijkheidsprofiel assessment (TMA) kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.