Werken bij de RAV

Werken bij de RAV Brabant Midden-West-Noord betekent werken in een veelzijdige en dynamische organisatie die voortdurend ontwikkelt. Bij ons vind je werk dat hulpverlenend, afwisselend, dankbaar en geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden wij een prima salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Functies

De spil van onze organisatie zijn de chauffeurs en verpleegkundigen die werkzaam zijn op de (zorg-)ambulances en de gemeenschappelijke meldkamers. Dit beslaat het grootste deel van ons personeelsbestand. Om het werk van deze medewerkers zo optimaal mogelijk te laten verlopen zijn er achter de schermen nog diverse medewerkers werkzaam. Denk hierbij aan planningsfunctionarissen, medewerkers opleiding, facilitair personeel, leidinggevenden en administratief personeel. Allen met als doel: acute zorg op tijd ter plaatse.

Lees meer over onze vijf kernfuncties:

Standplaatsen

De standplaatsen van Midden- en West-Brabant zijn Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Tilburg, Oosterhout en Waalwijk. De standplaatsen van Brabant-Noord zijn: 's-Hertogenbosch, Oss, Uden en Haps. De meldkamers zijn gevestigd in 's-Hertogenbosch en Tilburg. Medio 2018 verhuist de meldkamer in Tilburg naar Bergen op Zoom.

Meer weten?

Wil je meer weten over de vacatures en de sollicitatieprocedure? Neem een kijkje bij vacatures en solliciteren